Ada chance tak?

Nak tanya kalau let say harini opk peak. Pastu subuh tadi dah bd, 4 hari lepas pun dah bd. Ada chance tak? Sbab predicted ovulation day suami tak dpt nak bd. Dpt bd hari opk peak dngan 3 hari sblum opk peak je.

3 Các câu trả lời

nak pregnant kena bersama 3hari sebelum ovulation day, masa ovulation day or sehari lps ovulation day. 5hari ni mmg high chances utk pregnant.

1y trước

Hehe ni andaian saya je sis. Sbab ikut pengalaman saya je hehe.. Sbab ramai kata kalau bd sblum opk peak high chance berhasil berbanding bd pada opk peak and masa ovulasi. Sbab kebanyakan terlepas peluang telur menetas

Insyaallah boleh je klu dh sampai rezeki. Sperm boleh bertahan dlm female reproductive system up to 5 days 🤗

insyallah bole