Sakit kelengkang weeks 37

Hi. Saya ada baca ramai mommies yang sakit kelengkang masa hujung2 pregnancy. Katanya itu mcm tanda2 nk bersalin. Saya pun ada sakit. Nk jalan memang susah. Cuma saya tak pasti sakit kelengkang ni rasanya mcm mana ya? Sebab yang saya rasa tu mcm celah peha melecet. Ke itu bkn melecet? Mmng itu sakit yang tanda2 nak bersalin. ##firstmom #firstbaby #ingintahu

1 Trả lời

Kesan drpd perubahan bahagian pelvic dek kandungan membesar. Jaga postur dan senam sesuai kehamilan