Gdm, bersalin normal atau czer?

Saya ada asthma dan gdm, saya confuse saya bersalin nnt normal atau czer, sebab sedangkan org biasa pun tk ckup nafas nk teran, tambah lagi saya yg ada asthma..

3 Các câu trả lời

Adik sy asthma teruk + gdm on diet.sehari sebelum 40mggu kena serah diri. Bersalin normal tapi kena guna vacum. Sb nafas dia tak smpai sb asthma.. Dia anak pertama..

Yup btoi biasanya klu x ckup nafas dokter akn vaccum.. Asthma kerap kena ke waktu preggy ni.. Biasa org yg de asthma dokter dh stnby oksigen siap2 waktu nk brsalin

Sllu nya doktor yg akan decide utk awak bersalin normal atau czer klu kat hospital kjaan..kcli bersalin kat hosp swasta sbb kos kita yg tanggung