Siapa yg due bulan Januari 2023 Kita genk

Saya 8 hb Januari 2023

24 Các câu trả lời

Yeayy sama! 08 January 2023 juga. Semoga kita semua dipermudahkan urusan sepanjang kehamilan dan bersalin kelak.

2y trước

yup jumaat ni genap 4 bulan then masuk 5 bulan dah heee

sy 5hb Jan 2023😍moga smua ibu dan baby sihat. moga dipermudah jg semua yg bersalin nanti

7/1/23 ♥️ sy doakan mommy dipermudahkan semoga baby and mommy semua sihat 💪🏻

sy insyaAllah 3/1/2023.. semoga di permudahkan urusan bersalin kite semua nnti aminn ❤

13/1/23 moga dipermudahkan urusan kita semua..anak ke 5 tp neves ttp ada..

sy 4/1/2023 . org tgh syok sambut tahun baru , kite syok duk dalam labouroom 😂

2y trước

yer betul ... xpe lh tu bolih disambut setiap tahun ... tahun dpn jer kita kat LB

sy 9hb januari 2023 jgk sis..semoga di permudakan ibu dan ank sihat2.Aamiin

2y trước

sya 29.1.. insyaAllah

same! saya 11/1/23 🥰 semoga dipermudahkn urusan bersalin nnti!

Samalah kitaaaa😍😍 Semoga segalanya dipermudahkan. In shaa Allahhh

InsyaAllah kita pun geng!! EDD 11 Jan 23😍