Terlebih makan folic acid

Saya 7minggu dah kandungan.. baru perasan lepas beberapa hari konsum acid folic.. saya silap tkbaca elok2 pack ubat.. rupanya kena makan sehari sekali, tapi saya ambik acid folic setiap kali selepas makan.. Rasa risau juga effect dekat kandungan.. Nasib baik beberapa hari kurang selera makan so macam 2kali sehari saya ambik... agak2 ada kesan tak ya 😥😥😥

2 Các câu trả lời

badan akan serap berapa yang perlu. selebihnya akan buang melalui air kencing. effect dia dkt si ibu, badan akan angin

acid folic hanya satu biji sehari puan

3y trước

hehehe terima kasih 😘 skg saya dah makan sehari sekali je 💕💕