Rasa nak terkucil bila bersama 37w

Saya 37w ingat nak cuba natural induce kerap bersama suami tapi baru sekali bersama saya rasa tak selesa sangat2. Rasa nak terkucil sangat masa bersama. Sampai saya minta stop, tapi bila pergi toilet takde pun nak buang air. Normal ke sebab dia mampat pundi kencing atau tak normal rasa mcm ni ? Ada yg berpengalaman tak ?

3 Các câu trả lời

Sebelum bersama tu cuba awak buang air dulu. Then buat senaman kegel (kemut byk kali) tgok ada rasa nak buang air lagi ke tak

sy nk tye pd ibu2 yg lain klu 20 weeks boleh ke kita nk bersama suami sy pertama kali mengandung tkde pengalaman harap ibu2 dpt menbantu

7mo trước

ok tq ibu2 semua

normal..sbb kepala baby dah ke bwh..die tekan pundi kencing..cube cari posisi yg lebih ssuai utk kurgkn rasa x seleaa