37week 2 day

saya 37 weeks 2day now.. malam2 kerap sgt kencing setengah jam skli mst pergi tandas.. ade sesiapa yg sme dgn sye x.. bnde ni normal ye.. sye bru ank first ni.. de solution x bg msalah nie..

1 Trả lời

Normal. Kepala baby dah dekat bawah. Hati2 kalau buang air besar, jangan teran lebih2, takut lain yang keluar

3y trước

Kalau sy jenis takleh la tak cangkung sbb susah nak membuang. Mungkin baby sy lagi seronok duduk dalam 🤣tapi skrg dah 1y2m 😁