Sakit bawah perut ngn belkang

Saya 36w 2d skg kerap skt bwh perut ngn bhgn kemaluan rs menyucuk2...blh ka sy tau tnda yg btl2 nk brnk...sbb ank 1st sy xtahu skt sulak nk brnk tu mcm mn..blh ke pegi hsptl kalau skt cm tu...sy gdm juga n da fibroid..

1 Trả lời

tanda serious nak bersalin: 1. kontraksi betul kerap berterusan 2. air ketuban bocor 3. blood show rasa mencucuk-cucuk tu selalunya sebab bayi dah masuk laluan tu. Jika risau, boleh cek dgn doktor ok sbb awak ada fibroid.