Baby asyik mengeras

Saya 35 weeks 6 days . 6 haribulan.. iaitu semalam. Baby asyik mengeras je.. Tak de apa apa ke.. ? Ke perlu pergi hospital? Takde pula tanda tanda nak bersalin.. Ataupun baby mengeras yang Braxton Hicks tu? Confius.. nak bersalin awal lagi..

1 Trả lời

contraction palsu tu sis ( braxton hicks ) mmg normal perut kerap mengeras. sya juga tengah mengalami bnda yg sma since 26w lg sis. kalau contraction di ikuti rasa sakit atau ada kluar tanda tanda bru itu tanda nak bersalin sis. just pantau gerakkn bby dn perut mengeras tu sis . smoga d pmudahkan smua urusan ya sis 🥰