Kencing kotor

Saya 26 weeks, test air kencing 3 kali di kk .. Yang last dh xde kencing kotor .. Cuma ada darah plk dlm air kencing .. Tapi saya tetap kena buat bp utk seminggu (selang sehari kena pi kk) .. Doakan saya gdm on diet sahaja dan takde kencing kotor . Terima kasih . Ada tips tak untuk gdm dan kencing kotor ?? Saya start amalkan minum air perahan limau kasturi sebelum tidur, jus delima setiap pagi, nasi/bihun dengan sup sayur, air putih 2 liter sehari .. Okay tak ?? #gdm #kencingkotor

2 Các câu trả lời

tips sy utk gdm..minum air rebusan daun pandan..awal² ritu sy mcm awk jgk kencing asyik kotor..2 kali nyaris masuk wad..tp sy xmau...tp skrg dh ok dh..xtau kot² asbab minum air pandan tu jgk...

1y trước

lg 1 air perahan limau kasturi tu pun ok jgk...

bnyk kn minum air utk elak kencing Kotor. semoga dipermudahkan ❤️