non stop kick

saya 26 weeks now. kdg rasa baby non stop kick. bila pegang perut tu rasa dia kick. and non stop 4 minit cmtu ada. is he okay? 😣 #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp

6 Các câu trả lời

sy 25 weeks 3rd prgnt , sama la dgn bby sy . kdg risau jga .tk penat ke die 😅 kite pla senak nyilu die bt .normal sis .. lg2 lps mkn .

he is ok,don't worry 😊 cuma klo awak risau,awak bleh cek klinik utk pastikan bby is ok

Same like me sis. Nanti dah masuk week 29 - week 30 akan kurang sikit .

1y trước

yaa saya punn . masuk 28 minggu dia kurang 🤣 kne pujuk pujuk dia gerak baru gerak 😭

Kalau risau pergi scan kt klinik swasta.

sama dgn sy, baby aktif sgt2 .

sama,saya pun mcm tu