Mengiring ke kanan atau kiri?

Saya 26 minggu. Saya baca seeloknya mengiring ke kiri utk blood flow n kurangkan tekanan pada buah pinggang. Tapi baby duk kick bila tidur belah kiri. Mak cakp dia tak selesa kiri. Kena ke kanan. Ok ke kalau ke kanan? #FirstTime #sleepposition #1stimemom

13 Các câu trả lời

Saya buat mengiring kanan je.. sunnah cara tidur nabi muhammad s.a.w kan.. 😊

2y trước

sy bila ngiting ke kiri bby asyik kick jer .. xlena tidur sy dibuatnya 🤣🤭

boleh je memana. jgn tlentang dgn meniarap sudah 😁

Kiri atau kanan tak kesah. Asalkan jangan terlentang