demam

Hi saya 21 week bahaya tak demam untuk ibu mengandung dan bby yaa. Demam on off da 4hari noww saya da warded tapi masih tak kebah. Harap baby dalam kandungan sihat aminn #myfirstbaby #setelah8tahunperkahwinan

2 Các câu trả lời

Inshaa allah tk ada apa apa.. skrg dkt wad kan?? Inshaa allah ada org yang berkelayakkan pantau sis dgn baby tanpa delay.. Cuma make sure report je apa yg sis rasa tiap kali nurse/doc buat pemeriksaan.. Moga sis dgn baby selalu dlm keadaan baik.. 🙂🙂

Amin! Semoga cepat sembuh ye sis! Take care 💖