Gender Scan

Saya 16W 3D dah dapat gender. Mommy pun dah boleh scan nak tahu gender, saya scan dengan Sono Bee RM18. #sajashare

5 Các câu trả lời

pernah scan juga awal2...dh besar skit jantina lain plak 😂 aduiii. jgn shopping awal2 tau or shopping je unisex

1y trước

betul...xperlu tahu awal2 pon sbb nk silap tu lbh besar. 20mgg mcm tu sedang elok

sy 14mgg dh nmpk jantina 😊 18mgg repeat sama juga 22mgg repeat sama juga 😊

brp minit scan gender biasa nya kat Sonobee? hihi

1y trước

Saya dalam 15 minit juga. Ambil masa sampai baby bagi kerjasama

waaa bestnya dh dpt tau🥰

🤲