pergerakan beby

say first pregnant , dah 21 minggu , normal ke saye ta rasa pergerakan beby lagi 🥹 , saya risau 🥲#firstbaby

2 Các câu trả lời

badan berisi tak?? normal.. kalau kurus perut nipis awal da rasa.. kalau jenis chubby perut tebal mmg lmbat.

7mo trước

kita sama wak🥴🥴 lemak je tebal ni tapi 20w dah ni xkan awk xrsa pape.. mksd sy mcm perut tu rasa angin kejap kiri kejap kanan pastu rsa perut cm di cubit2 manja

Kalau doktor/ nurse check baby okay. Okay je. Maybe lambat sedikit rasa pergerakan bayi tu.