Baby aktif

satu hari baby aktif. sebelum tidur dia tendang masa tidur pukul 3/4 pagi tendang buat saya tersedar. Normal ke ? risau pula saya , nak pulak dah masuk tri 2. Kejap panas kejap sejuk tidur tak kena ke sana ke sini. kadang susah sikit bernafas kalau baring 😌😌

2 Các câu trả lời

iyaaa bby mmg aktif waktu mlm.. nnty dia keluar pun dia tak tidur mlm. jadi burung hntu la mommy. get ready je . prepare mental

saya sampai sekarang susah tidur malam sis. baby memang aktif belah malam pusing kiri pusing kanan semua tak selesa 🤣