sarung kaki

sarung kaki @ stokin pakai dekat baby sampai umur berapa ye?

5 Các câu trả lời

xde had umur sis. kalau boleh xpakai pun xpe. biar baby rasa rangsangan. kalau saya, time anak dlm pantang je saya pakai. tu pun on off. tengok keadaan & keseleasaan anak kita.

tak kisah. baby saya skrg 6m+, pakai waktu malam nak tidur je sebab bilik ada aircond. & masa nak keluar berjalan. (kalau cuaca panas, tak pakai pun)

2y trước

yes betul, ikut keadaan kan. anak kuat peluh tu lagi lah, mummy nya yang rimas kadang kadang 😂

sarung tangan smpai die tak muat 😅 sarung kaki smpai 2m.. 3m pakai tapi tak selalu.. ikut keadaan kalau bbedung tak pakaikan..

kalau saya , baby almost sebulan xbagi pakai stokin dah

lepas hbs pantang sis...