NORMAL KE SAYA MAKAN JE

Sarapan, tengahari, petang buah buahan malam makan nasi lagi. Saya baru 6w tapi asek makan ne kalau tak perut lapar sangat sangat. Normal ke ? Berat saya makin naik naik

1 Trả lời

Takpa je. Samalah mcm saya tp sy xselera. Cuma sis kena jaga makanan apa yg sis makanla. Ambik healthy snack mcm kacang2 kalau sis xalergik. Makan sikit tp kerap. Rezeki sis tu pregnant awal2 berselera. Sy awal2 dh lembik. Tiap2 hari perut menahan lapar yg amar tp makanan xleh nk masuk. Loya n muntah

12mo trước

Baru 6w tapi biasa la nak makan sedap jeee. Masakan sendirii tak lalu. Bfr this saya preggy kantung kosong. Jadi kali ni saya harap baby semua ok la. Doakan saya ya