spotting ...kongsi pengalaman

saper pernah awal Hamil(5-6 minggu)kuar darah ...kuar tak banyak cikit jea...saper ade pengalaman kongsi sikit aper yg tindakkan korang mase Tu.

2 Các câu trả lời

saya spotting sampai skrg (4 week pregnancy now). Masa awal spotting, saya terus pegi klinik, Dr buat transvaginal scan sbb suspect gugur or kehamilan luar rahim,pastu Dr bagi ubat kuatkan rahim, banyakkan bedrest sis, makan ubat ikut preference Dr, InsyaAllah benda ni normal utk early pregnancy unless kalau darah keluar banyak sis kene cepat cepat refer Dr

4y trước

Saya belum buat, 7 week atas da boleh bukak buku pink

Sy.. dr sikit la.. konon kate tak bahaya. Normal.. tapi bile da seminggu walupun sikit tapi non stop. Ade yg tak kne. Last2 hari ke 8 period.. so jadi la chemical pregnancy. Mase blleding tu siap pi clinic pakar. Dpt ubat duphaston. Tapi rahim tak kuat jgk.