Due April

Sape yg due april kt geng?‍♀️ Alhamdulillah settle dh mendobi n mgemas almari baby. Ni ank ke 4 sy, smua ank2 sy lelaki. Ada x geng 4 hero mcm sy? Mesti hari2 jd hulk handle ank2 kan? ?

Due April
2 Các câu trả lời

Comeynya.. Sama dgn sy, skg 3boy.skg sy tgh pregnant br 2bln.xtahu lg jantina apa. Klu boy lg pun, sy happy je. Asalkn ank2 sihat sempurna. Aamiin..

5y trước

Aamiin.. Hrp2 girl la plk

Sis nak tnye, kain bedung yg corak bintik2 kuning dgn yg lain sblh2 dia tu ok tk jenis kain dia ya?