Nak tahu sbb xfhm

Sape tahu apa yg doc ni tulis.. Sbb kt dpan bku pink doc tulis edd 10/6/2021..lpas tu sy ada cyst ke?? Doc xbgtau pon..

Nak tahu sbb xfhm
1 Trả lời

apa2 kmuskilan tny terus ke doktor patutnya..mmg rmai je ibu pregnant tp ada cyst..mungkin doktor xnk bgthu sis sbb nk tgk pkembngan cyst cmne dlu..lgpon cyst sis kecil je lg..xmganggu..kalau teruk mungkin akan d operate..tp ada yg akan hilang dgn sendiri bila bby dlm perut mbesar..

4y trước

insyaAllah,semoga Allah permudahkan puan mastura dlm journey mengandung ini hingga melahirkan dgn selamat...🤲