Sakit perut bahagian atas

Sape pernah rasa sakit perut bahagian atas macam ni? Kalau ada yang pernah rasa tolong reply boleh? 🥲🥲#seriusnanya #firstbaby #ingintahu #bantusharing

Sakit perut bahagian atas
12 Các câu trả lời

sy semalam smpai pg sakit bhgian atas tu..rasa cam perih d tarik2.arini dah hilang n ok..awak dh brp week

1y trước

Saya dah tiga hari sakit on off kejap sakit kejap tak maybe sebab perut saya besar sangat kot… saya 20weeks awak

Ye sama!! Dia mcm sakit ngilu rasa mcm sejuk sejuk kan. Dkt bawah breast especially

1y trước

Aaa takpasti tapi harini rasa sakit macam luka 😭😭