boleh ke

sape penah minum air ni? dia kata takde had umur kalau nak minum, baby bawah 6 bulan boleh ke? mak mertua suruh bagi anak, anak baru 4 bulan. takut la nak bagi ??

boleh ke
74 Các câu trả lời

Tgk nama minuman tu pun mengerikan. Serius saya ckp, bodoh MIL you tu. Eh x faham laa saya dgn pemikiran org tua ni. Saya rasa you sendiri thu apa yg terbaik utk ank you.

Sis. Jangann bagi lah.. Baby pon bru 4 bulan.. Dia boleh terima susu je. Bukan mkanan lain.. Aduh laa mil nye pon.. Ni laa tkot klo pantang ke ape semuaaa dkt rumah mil

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ This is another level of ignorance... utk apa bagi baby produk kecantikan ni...tak masuk akal langsung 🤷🏻‍♀️

Tk pyh sis .. abaikan je ..dgn orgtua ni Ada yg Kita blh ikut Ada yg tk ..klo melibatkan kesihatan ank ..mmg tkda kompromilah .. nti klo ank sakit ,Kita jgk yg susah

Doctor da byk Kali bgtau jgn bgi baby umur bawah 6bulan mkn/minum slain dri susu ibu/fm.. kta yg da bsar tua ni pn kdg takut mkn bnda yg bkn2 ni kn nk bg bby

Takpayah la.. baru 4bulan.. ni kalau bawak bg doc tgk mau kena maki hahaha.. please tak payah la.. ckap je dkt MIL doc tak kasi

Untuk ape ?? Lebih elok tak payah bagi . Kecik lgi ta payh . Sedangkn baby dmm pun takde ubat 1 tahun atas baru ade ubt . Ish tak yh kasi

5y trước

kmnterian kesihatan 2tahun ke atas baru bagi.

Doktor tak bg minum. Baby boleh minum susu ja bawah 6 bulan. Jgn la bg minum kang jd pape kat budak tu menyesal tak sudah

Oh no air klorofil? Air apeni???? Untuk apa omg takutnyaaaa 😰 Big NO to baby bawah 6 bulan. Cakap kat MIL slow2.😊

Better jgn, bby bwh 6 bln hanya susu ibu je..sdgkn air masak pun x blh bg bby bwh 6 bln..x paya amik risiko la sis..