kencing manis

Sape penah kena kencing manis masa preggy kt sini.. lps mommy minum air gula la, slalu nya berapa lama ye misi ambil masa utk inform result.. bru minum pagi tadi.. berdebar2 plak tunggu huhu

2 Các câu trả lời

Klau sangkut dia akan kol terus esok or lusa. Klu takde pape, next appointment bru dia bg result

5y trước

Alright.. tq sis 😊

Sy minum air gula pd 10/7.ptg tadi baru dpt call 15/7 (sangkut 0.1) je

5y trước

Oo ek.. kira dlm seminggu gak la ek.. seminggu la berdebar nmpk nya.. harap2 tak sangkut.. kalau mcm sis ni, kena on diet jugak ka.. 0.1 ja