Berat badan

Sape mummy kt sini time mengndung berat badan naik yang amat....tpi gdm x sangkut...bp pon okey....sape tahu sbb ape?

37 Các câu trả lời

sya pun xda apa2 mslah.. berat naik 3kg sebulan sejak kndungn 6bulan,, skrng 7bulan.. nurse mmg risau lh tpi,,sya rsa sbb sya bnyk mkan 🤭🤭

saya masa 5 week 48kg dah masuk 24 week 68kg tapi gdm bp apa semua xsangkut .. masa check 28 week naik 1.9kg je (69.9kg) doc xcakap apapun ..

Sayaaa.. berat bdn naik bnyk start 4months preggy.. mnum air gula dua kali, 1trims dan trim ke 3.. dua2 x sgkut.. bp pun okay.. huuu

Sis bnyak makan nasi ka😁😁pernah jd dlu..xda gdm tp naik banyak dalam masa sebulan..sbb sy melantak nasi banyak sgt😂😂

berat naik mendadak ni sbb pemakanan saja lah. kecuali baby dah besar 28w keatas, tu baru naik berat sbb baby membesar.

2y trước

sya dah 34week

saya berat mendadak tapi xgdm...punca kuat makan LPs makan rehat tdo..hehehe...kurang makan manis tapi makan mmg kerap...

Pemakanan, sbb ada org pregnant ni dia suka layan nafsu makan, so pasal tu lah naik berat badan mendadak.

Saya macam ni jugak. Bila baby keluar rupanya baby besar 😂 Tapi taksure la ni ke punca berat naikk

sy gdm tp brt tk naik mendadak pun. sblum mngdung 48kg . slps mngdung 6 bln 49kg . naik sekilo je😌

saya 3x minum air gula, xda sangkut gdm, tapi berat dah naik 20kg dr buka buku, sekarang 37w.