36w 5d hari ni 🫠 semoga baby keluar la 37w (due 13/6/2024) 😅

Sape macam saya x sabar nk beranak sebab dah x larat nak bawa badan? Sy wife n ibu yg bekerja n ada anak sorang umur 3 tahun sedang aktif membesar 😌 letih sgt2, x sabar nak adik baby kua boleh dah cuti pantang terus..

36 Các câu trả lời

Sama la sis due 13/6 dah tk larat rasa harap baby keluar 37w dah ambik cuti nk berehat dah dari keje 😅 first mom pulak

4mo trước

Ohhh 37w tu mmg dh kira ckup bulan sis, klau gdm kua 38w jgk doct suruh means gdm x serius sgt la tu.. klu serius 35/36w dh kene serah diri cucuk dexa utk matang paru2 bby paksa bersalin scra induce... smga slmt ye

saya sis tak sabar rasanyaa , terlalu excited first time dpt baby girls . skrg 35week 5days. 20/6 due kita . hehe

4mo trước

masa saya turun darah sikit je xbnyk pun sis. tapi xjahit la. anak second jahit smpai paras pinggul tnpa bius

37w here ! Rasa tak larat sgt dh. Mengantuk tapi takleh nk tido sbb sakit pelvik dan perut slalu mengeras 😭

4mo trước

Yeah sy pn tgh merasai nye bile mlm x leh tdo kat opis layu je mate.. slagi x kuo tu kan hahahaha sy esok 37 arini 36w 6d

Eh sama la saya due date harap baby keluar awal cukup bulan 37w jugak sebab ada gdm 😅 tak larat dah rasa

Saya due 6/6. Tapi dah beranak semalam pada minggu 37+ hahaha. Lega dia tu Allah sahaja yang tahu. Alhamdulillah

4mo trước

AlHamdulillah,, tahniah sis.. boy ke girl.. 6/6 tu anniversary wedding sy n suami... dok tggu gak ni bby sy bile nk kua ni ke nk tggu 6/6 jgk 😅😅

first dulu 40week 3 hari tu pun jenuh pujuk...yg kedua ni dah 36weeks tunggu mase je

sy 36w 1hari Rasa sakit2, due 21/6/2024 ada GBS kandungan yg ke 6, harap2 37w ngam kluar

4mo trước

Nnti kan drg akan buat 2nd test utk cek ade lg x kuman gbs tu.. aktif x aktif gtu.. baru ni sy admit ketumban leaking drg amik lg sample tu masuk muncung itik tu katenye nk amik sample cek gbs ade lg x,, biase 35-36 w akan buat lagi test n result dia syukur sy bebas dh dr gbs so x jd on antibiotik masa nk brsalin t... smg sis pn dipermudahkan ek

Sama edd! 🫶 Debar tunggu ank nk klua sbb first mom. Mcm2 perasaaan ada. 😂

4mo trước

Hahaha smga dipermudahkan tau.. sy 1st delivery a to z sengsorang 2021 covid still ade lg skit2 husb xleh dtg teman even dtg mlawat kat wad n anta beg ke ape dia anta kat pac utk dftr n cek nk bersalin tu je pastu babai.. ngis2 takut excted smua ada.. vc je la.. husb dtg tgok anak bini masa nk discaj wad je tu pun kene pkai ppe sedih sgt..

ee..kita sama sis..saya due 13.6 juga..semoga dipermudahkn urusan kita ye sis..

4mo trước

Amin... tulah due same... x larat dh rase ni 🥲🥲

sma la due date kita..harap baby kluar sblom tarikh due date ...

4mo trước

hihi dia pandai nak prank..kadang tak dapat tido sebab asik mengeras je..sakit tu dtg kejap2🤣