du date bulan 12

sape kt sini due date bulan 12??? sila muncul!!! #secondbaby

70 Các câu trả lời

sy due 21/12. besday ayah dia 20/12. harap kluar sama besday ayah dia. sng nnti clebrte skli. kira bg hadiah plg bhrga. smoga dpermudahkan urusan bersalin untuk smua ibu2. 😊

Same with me🙋🏻‍♀️ 11/12 semoga dipermudahkan segala urusan bersalin untuk kita semua. Amin ya mujib🤲🏻❤️

sy klau ikutkan 25/11/21 first baby.. tp ada risiko untuk baby lahir awal.. doakan sy dpt lahirkan baby cukup bulan ye.. 🥰

3y trước

sy dah beranak pun 14/10, baby 34 minggu 😅

saya, 20/12/2021 :) tapi berkemungkinan bersalin awal. semoga semuanya baik baik sahaja buat kita semua 🥰😍

Due date 25 Dec 2021. Tak tahu baby nak ikut geng birthday ayah dia 31 Dec atau mama dia 21 Dec nanti hehe 🤭

🙋‍♀️🙋‍♀️sy due 8/12 semoga segala urusan kelahiran mommy2 semua dipermudahkan...aamiin

🙋‍♀️ 07/12/21 doakan saya ye kawan" semoga d permudahkan segala urusan sy bersalin nanti

sayaaaaaa.... 23hb 12....InshaAllah.. semoga Allah permudahkan urusan kita semua... amin 🤲

13/12.. anak sulung saya besalin 36minggu.. harap yang ni cukup bulan.. hihihii

7/12/21 #thirdbaby semoga kita semua dipermudahkan bersalin..aamiin