alahan vs cat lover

sape kat sini alahan dgn bulu kucing tp sygggggg kt kucing . apa korg buat? ignorekn alahan dan terima redha bila sakit or rela gomol2 kucing smpai puasss ? sllu jd mcm ni bila balek rumah mil . tp tak blh tahan tgk kucing2 tu . comel sgt2 . lepas balek mmg mndpt lah ...

1 Trả lời

hi pencinta kucing... jaga diri ya sis.. sis je tahu tahap kebolehan sis dgn kucing. sy mmg alah dgn kucing.

5y trước

hihi alahan sbbkan resdung je . tp sy tahan je . sbb mmg suka sgt dgn kucing or apa2 haiwan pun sy jd mcm tu . dulu ank ular pun sy bwk main bila terjumpa kt hutan . pelek betul perangai