Bleeding 20 minggu

Sape ada pengalaman bleeding semasa kandungan 20 minggu? Darah keluar darah fresh tapi tak banyak mcm nak habis period dan tak ada ketul2.. Masa saya alami saya dah pergi ke hospital..Cek baby okey.. uri pun okey.. tapi doktor tak ada bgi ubat ape2.. bleeding punca dr dinding rahim terluka ke??bleeding ni boleh berhenti sendiri ke? #ingintahu #firstbaby

2 Các câu trả lời

sy pernah alami 24week..ya dinding rahim luka jgk tp doc ad bg ubt mkn slma 2 minggu..dan darh tu akn berhenti sendiri..sis bnyk kn rehat jgn bnyk bergerak

Ada buat kerja berat2? Bersama dgn suami?

3y trước

kerja berat tak ada.. bersama pun tak ada..pjj