pengalaman lebih due

sape ad pengalaman lebih due?? korang induce dulu ke terus czer? sy lebih due harini dah 40 minggu 4hari.. 4/4 sy kene g hospital klau xbersalin lgi .. sepatutnya bersalin 29/3 haritu.. klau x baby da dah umur 5 hr dah.. sy da redha dia tanak keluar awal... ikut awk la dek..

2 Các câu trả lời

klu overdue, lps serah diri kena induce. czer xboleh request. melainkan dh 4x induce bukaan slow or bby fetal distress/berak or ibu tiba2 eclampsia.

sy overdue dulu induce ubat msuk bwah ..subuh msuk ubat tgh mlm da bersalin

6mo trước

pkai jari sis ..kalau cek je tak sakit ..kdg dorg dok tlong bukak jalan tu yg sakit ..bila cek jalan kdg dorg dok kembangkan jari utk bantu bukak jalan ... tapi lain org lain rsenya ..org kata rse contraction paling sakit ...tapi bgi sy cek jalan tu pling sakit