Macam mana cara nak banyakkn susu badan ?

Sapa2 boleh kongsikn tk mcm mna nk bnyakkn susu bdan ? Saya dh cuba mcm2 untuk bnyk susu tpi tk mnjdi pun

16 Các câu trả lời

sy dlu mkn sup ayam + labu putih/buah kundur . susu soyaa. mmg bgkak susu teruss bbrp jam lpstu walaupn ank sy ad mnum susu formula jg😅😂

4t trước

Sya baby g6pd soya tak brani la nk try tkut dia tak bley dgn soya

sy Makan pancake, kurma ajwa, madu dan Susu n happy ii,,,, Susu dri lahir Sampai anak 6 Bulan warna kuning jaaa

Kerap susukan baby. More demand more supply. Kalau pam, make sure gap 3jam

Tumpang tanya,betul ke minum horlick boleh banyakkan susu badan?

4t trước

Nurse sy ckp horlicks membantu juga tp dia x recommend utk amalkn mnum tu sbb tinggi gula.. dia lebih recommend utk ibu mnum susu

makan lobak putih dan ulam pegaga

minum susu kurma