kena serah diri sebelum tarikh due

sapa trkh due bulan 2...tapi da kena bersalin bln 1...

4 Các câu trả lời

Saya gdm on diet, misi tak ada cakap serah diri, cuma misi cakap kalau gdm tak boleh overdue. So if overdue, akan bersalin paksa. Harap2 baby keluar on time 38 weeks lah🤲🏼

sye due 23/2.. tapi kne serah diri 38w sbb gdm. so awal bln 2 laa nnti kne standby 😣💪

9mo trước

sama laa kite due 5/2 tapi serah diri 23/1 sebb ade sjrah lame

Masa p serah diri depa ada bg masa dak p pukul berapa? Pukul berapa ya p serah diri

9mo trước

Saya pon lupa nk tnya doktor, serabut punya pasai😅😅

saya 22/2 due tp kena serah diri 38 weeks GDM

9mo trước

On ubat sis...