Jom sharing

Sapa sini yang tgh tggu hari je nak brsalin first mum ? Jom sharing2 yg bole bt sy tenang skit . Sy takut nk hadap proses brsalin nti . Ye sy tau pgalaman2 org brsalin tu brbeza2 . Kdg xdpt nk tdo sbp fkir tu je . Smoga sj kta smua dprmudahkn dgn smudah2nya . Byk jg sy bca tips2 brsalin tp tkut je bla dh tba msa nk brsalin tu smua tu lupa dh.huhu Btw due sy 20/8 . Ada yg sma mcm sy x ?

2 Các câu trả lời

Normal sis. Saya dulu 1st pregnancy time nk dkt due asyik resah je tido mesti mimpi yg bkn2. Time dh serah diri kt hospital sy fikir nak baby selamat je. Dah bersalin, lega dah. Sikit je lg sis.

Saya pun tengah menunggu hari anak kedua, Anak first saya dulu, saya kena paksa bersalin, memng saya menangis kerisauan, segala tips pun sy dah baca, waktu dalam LR semua tips hilang 😂