Uri di belakang

Sapa pernah jd uri xnaik ke atas tp di belakang. Skrg dh 27 w 5d , lusa kena checkup untuk 28w. Ada tips x untuk naikkan uri

2 Các câu trả lời

kalau kt belakng i not sure , msa tu kandungan i uri dkt bawah . so kerapkan makan makanan yang banyak nutrition . leps tu i scan balik uri i dh naik atas dh . skrng dh 24week

selagi uri tu x tutup laluan okay je. doc x ckp pape pun kan. dia klau tutup laluan or dkt dgn laluan baru perlu risau

3mo trước

ni betul