due date larik 18 hari

Sapa pernah due date larik sampai 18 hari... Sepatutnya saya bersalin 18.5....semalam pi klinik scan baby doktor kata 30.4...aikkk... Sepatutnya redd tak boleh diubahkan... Tak faham cheq... Minggu depan kena jumpa doktor lagi... Sbb larik jauh sangat

1 Trả lời

Sama .. saya due sepatutnya 6/5. Scan masa 28w doc estimated edd pada 30/4. Date lari seminggu macam tu Tapi ada yg ckp, edd mmg akan ada yg berubah sebab ikot saiz baby . Sy pon xsure sebab fez baby

5y trước

Tu la... Senang...beli kedua2 boleh pakai