38 minggu

Sapa pernah buat swab untuk keputihan dekat klinik swasta? Selalu result dapat berapa lama ye? Sbb nak buat dekat kk tp result dapat dalam sebulan. Time tu mesti dah bersalin. So ingat nak buat kat swasta tp result boleh dapat cepat ke? Lately ni keputihan ada sikit color hijau pulak 😓

2 Các câu trả lời

Sis nanti update eh kalau dah buat. Saya 37w pun ada keputihan tapi warna kekuningan sikit. Nak buat dekat kk takut result lambat juga

2y trước

Awak, saya dah buat swab tu harini. Buat kat klinik swasta. Result maybe paling lewat dapat dalam awal next week

Swasta skjp je dpt result

2y trước

Mana mana klinik swasta pon boleh buat ke?