Sport candy for morning sickness

Sapa mcm sy? Bila rasa mual sy mkn himalaya salt sport candy. Mmg hilang mual. . Tap. Lepas tu sakit kepla. Ok ke mkn sport candy tu?, tap tu ja yg berkesan utk sy.

3 Các câu trả lời

Ok. . Hr ni xamik.langsung sprt candy. . try dried yogurt..rasa mual hilang dan tak sakit kepla. . . Well not tottally hilang la kan. . But blh tahan lag., and. . . Jambu batu. . . Also work today., nasi xlalu langsung. Makan roti ja bnyk.

Sy xleh mkn terus letak je dlm mulut terus nak muntah huhu

Cuba try yg ni