Stress sgt, nak marah tp segan

Sapa kat sini ibu² yg berpantang seatap dgn mertua, semenjak sy dlm pantang ni mertua asik tido je dlm bilik sy berkepit dgn baby 24jam yela masa 1hari bby lahir mmg la kuat melalak sbb lapar nak susu tp susu sy x bengkak lagi bagi formula bby xnak dia tolak, sy jd rimas nak marah tp segan sbb mertua kan sy rasa xde privasi langsung dahlah bilik sy kecik panjang dan lebar hanya 300cm sahaja, tu pun dia nak menyumbat lagi😒

2 Các câu trả lời

suruh husband u ckp dgn mak dia sendiri. kalau u ckp nanti dia kata u jahat pulak.

try ckp dgn dia.. takpun suh husband tolong ckp pada mak dia