Pening jep spotting coklat ada ke keluar..

Sapa dekat snie ada masalah spotting keluar.. Warna coklat wisau lah jugak tapi bila dokter kata tak ada ape2 diam jew. Tapi bila balik umah ada coklat to keluar,.. Sape2 kat snie mcm ini jugak

4 Các câu trả lời

First spotting sy sabtu minggu lepas n berlarutan smpai skrg. Pegi klinik, suruh monitor. And makin lama spotting makin keluar mcm period and coklat hitam pekat, terus sy gi hosp. Diagnosed misscarriage. Tp setiap org lain. Ada yg spotting tu normal, ada yg tidak. So tgok la kalau brlarutan n keluar tissue2 tu kena bgtau dr

1y trước

Lpas pada 2 hari komen ni, dah start keluar fresh blood + blood blot banyak. And ptg td baru miscarriage. Keluar kantung n uri.

ada setengah kata tak normal ada setengah kata normal. kena monitor selalu spotting tu n kena rehat selalu. Kalau boleh elak buat kerja umah. if spotting berlarutan pergi emengency

Saya semalam 10/3 kluar spotting. P hospital scan bby alhamdulillah semua oky. Harini so far tkde da kluar. Harap tkde pape la. Tp 23hb ni kena jumpa dr sakit puan. Utk chcekup.

Sme la sy pon tgh mcm awk jgk,balik dri klinik tibe2 kelua spotting brown mcm tu..nk tgk esok klau still ad nk kne g hospital