upt smar gyla kena tgk dpan2 bru nmpk line kdua

sapa ada pengalaman mcm ni ye? sy dh 7 weeks 2 days tpi msih xdpat nak detect hcg..#firstbaby

upt smar gyla kena tgk dpan2 bru nmpk line kdua
5 Các câu trả lời

sya dlu.....bln 12 datang priod bln1 sya dtang lmbat cek tp kabur....pastu dh tk nk uji lg dh....tkut kcwa.....lpastu bln2 dtang sdikit priod satu hari....knpa aku tk prgnnt....smpaikn bln3.....sya pnya payudra sakit sangt....teramat sakit.....knpa aku sakit skrang ni.....deman 1 minggu tnpa mkn ubat...sbb bkn jns ska mkn ubat😂😂😂dn encik habby bwa pergi klnik ....mla nurse nk cek UPT kn siap lagi kata taknak misi sya bknnya prgnt sya skit skrg deman......lpas tu nak tak nak ujilah......belum sampai 3minit dh terang menerang.......Taniah puan ....puan prgnantlah sebb tu puan sakit ......siap lg biar betul aku prgnant ni.....😇😇😇

3y trước

betul tuh .. sblm sy p scan aritu sy ada buat test .. tp samar la ... smar yg hmpir kita juling nak tgk... tp bila scan ada dalam tu

sama Kita sis sy 8week . msh Samar sgt😔. mcm2 sdh test ada yg xda langsung ada mahal.pun digital tu not pregnant. tp beli clear blue Samar .

3y trước

seyes la sis... sy test smlm pkai clear blue dgtal dpat kptsan not pregnant ahhaha.. maybe hcg dlm bdan wanita xsemua sama kan

macam mana boleh tahu week pregnant tapi hcg tak dapat detect? sudah jumpa doctor ke?

3y trước

aritu sy scan . sja nak tgk rahim tp dktr kata dia nmpk kantung ..

Cuba try time pagi selepas bangun tidur..insyallah akan nampak

3y trước

hehehe sy try tghri smlm ... syg je clear blue dgtal plak tuh 😂😂😂kbnyakan sy buat upt smda ptang ataw pg atas jam 7 tuh pon lpas dh mnum air org dh kencing pg 😂😂

sis dh g jpe doc ke?lau blum try g jpe doc dlu sme ade sis preg or x

3y trước

tp upt negatif tuh yg plik