Kurap Susu

Sapa ada pengalaman baby dia ada kurap susu di tekak ? Ada cara hilangkan kurap tu tak sbb dah 2 kali jadi 😭 #seriusnanya #pleasehelp

3 Các câu trả lời

kat tekak atau lidah? kena hari2 lap lidah dan dlm mulut baby.. cara nak hilangkan xsure sbb awk kata dah 2x terjadi. awk ikut je cara 1st awk ubat dlu atau direct jumpa dokter.

1y trước

ok tq sis

Jumpa doktor ya. Lepas ni amalkan bersihkan mulut baby minimum 2 kali sehari dgn kain dicelup air masak/ finger silicon brush

kene hari2 cuci lidah