Gbs masa ham

Sapa ad pengalaman positif gbs?bahaya x utk baby?sy br 23w dan disahkan gbs.apa ptt sy buat ye

2 Các câu trả lời

sama laa sy GBS...dh 2kli msok insert n mkn antibiotik tp still ada lg kputihan hjau...sy dh ikit cra doktr lps kncg lap smpai kering jgn guna pncuci tp still ada lg...dia akn klua klau sy bnyk bjln dn aktif buat kja...klau sy rest baring² jaaa dia xklua...

2y trước

sy pon jrg² jgk kdg² jernih kdg² ptih susu kdg² hijau jernih...ambik smple doc ckp just kpthn putih bila result klua tgk² GBS tp xbau xgtl tu yg plik....skrg sy ngndg ank nom 2 bru 23w...ank first mninggal dlm perut thun lps sbb GBS air ktuban leaking time 20w5d...tu yg sy ngn suami rsau xthu nk buat mcm mna nk bg hlg kpthn...sy mmg xmkn mnis sbb GDM...

2y trước

so far I pakai mmg membantu. keputihan pun xde. pregnant pun xde keputihan. sebab dia guna sireh. sbotol pun tahan berbulan.