Baby 2 Bulan meneran daging

Sampai umur brp meneran daging Tu hilang , kasian tengo baby dok meneran ja kadang smpai menangis 🥺

6 Các câu trả lời

Anak saya pon mcm nii jgk sejak2 nii. Baru nak masuk 2 bulan, kita pulak risau tgk dia meneran mcm tuu kan. Dok pikir dia nak berak susah ke yg menangis sampai mcm tuu sekali 🤣

Normal. Baby tengah belajar untuk berak sebenarnya. Kadang dia rasa nak kentut tapi dia neran dan nangis sebab dia ingat dia berak

1y trước

Tu laa nak taw bila hilangnya kasian tengo baby Kan, kadang risau 😅

anak saya pun dulu ada dlm 2bulan kot hilang sbb sekarang dah 3bulan dah xde

org ckp sampai 3 bulan.. anak sy da 2 bulan makin kurang da meneran tu

1y trước

oowh anak sis pun mcm Tu jgk , semoga ja cepat hilang ya sis meneran tu kt baby 🥺

ank sya pon sma skrg 2bulan 17hari dia mcm tu😂

meneran daging tu apa?