Hai saya preggy dh nk masuk 6 bulan ank first..normal ke tiba tiba badan naik ruam2 merah & gatal ?

Sampai kerap garu dan pedih#SeriusTanya #firstmom

1 Trả lời

Nnti checkup awk tnya Dr..sy hritu msuk trim2 naik ruam jd alergik dgn haba n suasana panas..bgthu Dr, Dr bgi calamine lotion..sy xpakai pon..sekali je pakai xsilap sbb xsuke bau dia..msuk trim3 tiba2 hilang…sy rasa tu cuma pembawakan je

5mo trước

oooo mcm tu yaa..ok awk nt sy tanya dr..tq tau sudi share pengalaman..