Ubat kuatkn rahim

Sampai berapa weeks disarankan mkn ubat kuatkn rahim?

2 Các câu trả lời

hi sis. sy pun ada dpt ubat kuatkan rahim (duphaston) sbb ada bleeding masa 7weeks. Doktor ada bagitahu hari tu sruh consume sampai 15weeks tp sy dh stop sejak masuk 12weeks sbb lps makan ubat tu dh xde bleeding, scan pun alhamdulillah baby ok. Doktor bagitahu xpyh makan dh kalau xde bleeding@spotting. Sis bleh rujuk doktor yg bagi ubat tu ya untk confirmation.

4t trước

ouhh..saya haritu tkde bleeding cuma sakit perut sgt..dr bg ubat kuat rahim tp x bgtau consume smpai berapa week

Sampai week 12.

4t trước

ouhh terima kasih ya