Normal ke masa awal kehamilan demam sampai 2 kali? ..bulan 12 sekali ..ni tengah demam lagi.

Sambil tu Kurang selera makan ,bila makan semua dmuntah lagi ..kadang2 perut kosong terus ..lepastu ,demam pulak bersin tak henti2 ,berhingus,badan panas,badan lemah ,pening kepala ,sakit badan ,ari2 pun sakit sbb kerap bersin😢😭😭

2 Các câu trả lời

bg sy normal kowt.. sb bdn ibu mengandung lebih panas drpd bse.. mcm sy plak, 1st trimester mmg tiap² mlm akan demam.. msuk trimester ke2 bru okey..

Dah try refer dgn doc?