Boleh ke guna salted butter utk budak 1 tahun keatas ?

Salted butter utk budak 1 tahun keats

2 Các câu trả lời

Kalau ikutkan jaga pemakanan anak bawah 2 tahun, no sugar no salt sbb tumbesaran dalaman anak belum matang. Saya pantau juga dia membuang, kot kesan drpd pengambilan gula dan garam dlm menu pemakanan anak. Saya tak mampu buat saranan di atas sebab anak dah pandai capai apa yg dia nak masa umur dia 2 tahun 7 bulan. Kadang saya tak letak garam kadang saya letak sikiiiiiiiiitttt je.

Kalau saya guna ajee tapi sikit lah sebab masin kan, Nak ikot sngt no sugar n no salt nanti anak saya tanak makan lak