Vitamin C

As'salamualaikum Hai Mommy Semua.. Nak Tanya Kalau Pregnant 21 Week, Means 5bulan 1minggu Boleh Ke Kita Minum Vitamin C? Yg Jenis Tablet Tu..

4 Các câu trả lời

Kalau doc kat andorra bgtau kalau sihat ibu xperlukan vit c. Memadai makan buah dan sayur..dapat cegah berak berdarah sebab sembelit.

Boleh sis.. Semlm sy pegi klinik sbb demam, dr just suggest mkn vit c shj.. Jgn lbh 25g 1hari.. Kalau demam better mkn 4x sehari..

Makan yg klinik bg ja. Vitamin c 100mg

5y trước

OK tq 😉

Better amik buah dan sayur sis..

5y trước

OK Tq 😉