Syukur to Allah 🌸

Salamualaik'... Selamat Malam semua TAP 🌸 Harini bday faa 16/6. Harini jugak firstime buat scan utk first Baby hihi. 8minggu 2hari. Terima kasih semua TAP yg mendoakan yg baik2 utk faa 💞 Syukur. Jantung baby dupdapdupdap 😍

Syukur to Allah 🌸
29 Các câu trả lời

Alhamdulillah syukur..tahniah smua yg brjya pregnant .. sy pn xsbr nk tngu 8weeks skrg bru 4w5d ...moga semuanya baik2 saja aamiin

Alhamdulillah...sya hamil 9minggu 6 hari, Semoga debay kita selalu sehat,sempurna..dan selaman sampai kpan pun...aamiin....

alhamulillah. tahniah sis. doakan sy jugak ye. next week harapnya dah dengar bunyi jantung baby. 🌹

Alhamdulillah... Sy pun xsbr nk tgu 8w..skrg bru 4w4ari...ank ptama lpas 3bln khwin...

Alhamdulillah... Doakan sya jugak.. Sbtu ni nk scan. Skrg 8w3d... Harap nmpk la nnti..

Alhamdulillah 🤲 semoga dipermudahkan segala urusan urusan ye sis ❤️

aaa comel,sy pun bru scan smlm 8w3hari , nmpk jntung die kelip2🥰🥰

alhamdullilah..semoga dpermudahkan kehamilan dan kelahiran kelak...

Tahniah sis.. mudahan saya juga macm ini bila 8 weeks nnt 💖

Alhamdulillah. Moga d beri kesihatan tuk sis n baby.