pregnancy

Salam...sy ni baru berkahwin pada 29/5/20...sy period 28/5/20-3/6/20...Sehingga kini sy xperiod dan sy wat pregnant test and 2 line...dan untuk mngesahkn sy tlh ke klinik swasta utk scan tetapi doktor sahkan kosong...dan period sy masih tiada sehingga arini...doctor swoh sy dtg semula 2 minggu lg utk scan katanya mgkn bru sbb tu xnmpk lg...ada x mummy2 yg menghadapi situasi mcm sy...

pregnancy
22 Các câu trả lời

Masih kecik sis, sbb tu scan kosong... Tapi pregnant test tu positif sis... Tahniah... Doa2 yg terbaik ye😊😊

4y trước

Aaminn3x...hrap2 gitu laa...doakn tuk sy ada rezeki tuk timang cahaya mata...insyaallah...

klau double line terang mcm tu selalunya dh 5-6 weeks dh tu so tunggu smpai 10 week in shaa Allah boleh nmpk

4y trước

Insyaallah...hrap2 gitu laa...doa2kn sy tau sis...terima kasih

Kdg2 lps kawen hormon akan berubah. In shaa Allah ade berita gembira utk sis. Scan semula slps 2 minggu 👍

4y trước

Insyaallah sis...terima kasih...

Cuba try bt scan transvaginal , sya pun sma jgk tym first scan kat kk ,rahim kosong n xda apa2

4y trước

Insyaallah sy bt...terima kasih sis...

sllu cycle brpe hari? klu 28hari bru 6w 4d, mmg xnmpk sllunye nk nmpk mungkin 9-12w nt

tunggu lg sis sama mcm saya haritu ... jgn buat apa2 , angkat berat dan sebagainya ..

4y trước

Terima kasih sis...

Ada jgk sis,tggu seminggu lagi nnt cek lain,kdg d awai kehamilan dy tk nmpk lg

4y trước

Ok sis...terima kasih

awal lagi memanglah tak nampak doa baik2 ye semoga sehat semue

Doa yg baik².. semoga Allah SWT permudahkan urusan awk Aamiin

4y trước

Aaminn3x...insyaallah

Tunggu lagi seminggu 2. Sy pernah mcm ni

4y trước

Ok sis